Dir.bg връчи бутиковите отличия She`s the ONE на 8 героини на нашето време

Dir.bg връчи бутиковите отличия She`s the ONE на 8 героини на нашето време

За четвърта поредна година най-големият онлайн информационен портал Dir.bg връчи отличията на забележителните жени на нашето време. През 2022 година 8 дами се сдобиха с дизайнерските плакети, попаднали в ръцете им заради техните особени заслуги към обществото, в което живеем. Това са актрисата Maрия Каварджикова, писателката Мария Лалева, издателката Жаклин Вагенщайн, психотерапевтът Мадлен Алгафари, шампионката по карате Ивет Горанова, основателят на първата стрийминг платформа за визуално и сценично изкуство у нас 7Arts.bg Адрияна Петкова, емблемата на борбата срещу домашното насилие Цветелина Цекова и гуруто на майките Ася Демирева.

В сложите времена, в които живеем, Dir.bg и Събитието She`s The ONE внесоха позитивен поглед и положителни емоции с еклектичната коминация между Pop Art изложбата в галерията Vivacom Art Hall и приятни класически интерпретации.

В сетивен танц от усмивки и прегръдки She`s The ONE събра на едно място Жените, оставящи следа в ежедневието ни с малките и големи стъпки за промяна, които предприемат. Всяка една от дамите, отличени в She`s The ONE 2022, бе посрещната радушно от присъстващите на фамозния коктейл, устроен от Dir.bg, за да увенчае края на месец март, в който по традиция посвещаваме на важните дами в България.

Мария Лалева пристигна придружена от съпруга си и сина си и бе наобиколена от любителите на мъдрите ѝ слова.

Жаклин Вагенщайн отдели от времето си минути преди да посети кинопремиера, а Мадлен Алгафри ни наелектризира с вдъхновяващите си слова от сцената, докато получаваше отличието.

Ивет Горанова, донесла преди дни поредното злато в каратето за България, сподели, че това е първата награда извън спорта, която получава и се вълнува много.

Адрияна Петкова, която се грижи за иновативното ни ограмотяване в сферата на изкуството чрез първата стрийминг платформа за визуални и сценични изкуства у нас, бе шумно аплодирана, а Ася Демирева отново разсмя всички с типичния си хумор и истории за бебетата, заради които за малко да закъснее за церемонията.

Цветелина Цекова напълни очите ни със сълзи, споделяйки, че отличието на She`s The ONE ѝ е потвърдило, че всичко, през което е минала си е заслужавало.

Любимата на зрителите Мария Каварджикова бе извън София, но изпрати дъщеря си Александра и внучка си Неда, за да приемат важното за нея отличие.

След връчването на бутиковите отличия дамите бяха поздравени лично от Владимир Ампов-Графа, който изпълни емблематични свои парчета.

 

През 2019 година информационният портал Dir.bg стартира традицията да дава сцена на популярни и непопулярни личности от различни сфери, които са пример за успех, справяне с живота и активна дейност в обществото. Събитията She`s The One през март 2019 и He`s The MAN през ноември същата година дадоха началото на културна традиция с кауза, която привлича най-успешните хора в България, които разказват личните си истории и научените житейски уроци.

Каузата е простичка - да акцентираме върху добрите примери в българското общество!

В разноцветна селекция на интересни, стойностни, вдъхновяващи и успешни жени, които носят своите послания и орисии, през 2019 и 2020 година се включиха големите български актриси Стоянка Мутафова и Татяна Лолова, сценаристът Ваня Николова, актрисата Биляна Петринска, психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, собственикът на Ivet Fashion Ивет Григорова, керамикът и парижки възпитаник Екатерина Лашова, човекът кауза Аделина Банакиева, основателят на фондация "Диви животни" Любомила Кривошиева, дрифт пилотът Ива Русинова, журналистката Десислава Стоянова, д-р Кристина Чачева, покорилата Еверест Петя Колчева, писателката Здравка Евтимова, създателят на списание EVA Биляна Савова и жената-кауза Надежда Дерменджиева.

През 2021 година She`s The ONE бе достъпнo събитие за всеки в Интернет. В приятна атмосфера бяха проведени незабравимите и интимни разговори с жените, които разкриха душите си и заговориха открито за собствените си провали, за дълго пазените си тайни, за мислите си, страховете си и най-пълното си щастие. Това бяха абсолютната Тя Стефания Колева, Бялата лястовица Мария Силвестър, Спасяващата животи преди да са се родили д-р Марина Михова, Жената-Шива Жасин Маджид, Голямата Таня Богомилова и Мастър Шеф Мария Жекова.

През 2022 година сме подготвили не по-малко невероятни истории! Следете специалните ни фотосесия и интервюта, както и кратките видеа с нашите 8 (не)съвършени дами, за да разберете не само рецептите им за качествено оцеляване, но и тайните от ежедневието им! Интервютата може да намерите на страницата на Dir.bg и #URBN! /dir.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG